Duurzaam pand The Machinery Group

Word jij onze nieuwe CNC Frezer (Fanuc) bij Rothi Machining?

Terug naar overzicht
7 juni 2024

Wij zoeken met spoed een vakman op het gebied van CNC Frezen (Fanuc). Ben jij die flexibele, nauwkeurige en zelfstandige CNC Frezer die wij zoeken? Bij Rothi Machining hebben we een uitdagende functie voor je klaarliggen. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een dynamisch en groeiend bedrijf.

Wat ga je doen?

Als CNC Frezer bij Rothi Machining ben je zelf verantwoordelijk voor het vervaardigen van producten die je met een CNC-freesmachine maakt. Je stelt de machine in via het CAM system OneCNC en incidenteel programmeer je aan de machine zelf. Na een grondige inwerkperiode doe je dit helemaal zelfstandig, voor je eigen machine en of meerdere machines.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een collega die minimaal een MBO 3 werk- en denkniveau heeft verkregen door opleiding of ervaring. Je moet in staat zijn om de tekeningen op de juiste wijze te lezen en je hebt oog voor kwaliteit. Betrouwbaar, nauwkeurig en zelfstandig zijn karaktereigenschappen die je op het lijf zijn geschreven. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een teamplayer bent.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Een goed marktconform salaris in overeenstemming met je ervaring en opleiding. De CAO voor de metaalverwerkingsbedrijf is van toepassing met 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en 8% vakantiegeld.

Over Rothi machining

Rothi Machining is een onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van Consmema en KTB-Machinery. Vanuit ons pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek aan de A28 worden er door onze bedrijven diverse constructies, producten en turn-key projecten van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd. We zijn een machinefabriek met ongeveer 15 medewerkers die gespecialiseerd is op het gebied van verspaning van enkel stuks tot kleine en middelmatige series onderhoud en reparatie, machinebouw, engineering en klein constructiewerk. We zijn veelal actief in de volgende branches: Algemene machine- en apparatenbouw, tabak verwerkende industrie, bandenproductie industrie, procesindustrie en voedings- en levensmiddelenindustrie.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met Hans ter Beest, bereikbaar via mobiel 06-42843001 of e-mail Hans.terbeest@rothi.nl.

Consmema Rothi KTB - 35