Consmema Rothi KTB - 21

Frezen

Uitbesteden van frezen: hoogwaardige CNC-freesbanken voor optimale resultaten

Frezen is een essentiële stap in het productieproces. Het bepaalt de nauwkeurigheid en kwaliteit van uw eindproduct. Bij Rothi begrijpen we dit als geen ander. Met onze geavanceerde CNC-freesbanken (4-assig) en uitgebreide kennis van verspaning, zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen.

De voordelen van uitbesteden

Het uitbesteden van uw freeswerkzaamheden heeft diverse voordelen. Allereerst bespaart u kosten. U hoeft geen dure machines aan te schaffen, te onderhouden en te bedienen. Daarnaast kunt u rekenen op de expertise van onze ervaren medewerkers. Zij beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw producten met de hoogste precisie te frezen.

Verschillende materialen, één perfect resultaat

Ongeacht het materiaal dat u wenst te verspanen, Rothi heeft de oplossing. Wij kunnen diverse materialen frezen, van gelegeerd staal en roestvrijstaal tot aluminium-, kunststof- en superlegeringen. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we de complexiteit van elk project aan.

Oppervlaktebehandeling en coating

Naast frezen, bieden we ook oppervlaktebehandeling en coating aan. Deze diensten zorgen voor een optimale afwerking van uw producten. Of het nu gaat om anodiseren, harden, slijpen of coaten, wij zorgen voor een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

Selectie van geleverde producten

Bij Rothi hebben we talloze projecten succesvol afgerond. Een greep uit onze geleverde producten zijn: puntwals uit RVS304, aluminium 7075 freesdeel, diverse geannodiseerde producten, geleideblokjes gehard en geslepen, en nog veel meer. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Bij Rothi streven we naar tevreden klanten en hoogwaardige producten. Uitbesteden van uw frezen aan Rothi betekent kiezen voor kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid.

tandwiel
“'Samen bouwen we slimmer aan de werken van morgen'”
tandwiel
Vragen of interesse om met ons uw project op te pakken? Neem dan contact met mij op.
Contact
Hans ter Beest
Hans ter Beest