Consmema Rothi KTB - 49

Fabriek

Binnen The Machinery Group beschikt ons team van professionals over de modernste technologie en apparatuur voor de meest efficiënte productieprocessen. Productie vindt plaats in onze ruim opgezette productie- en assemblagehallen van in totaal 4800 m² met een maximum hijscapaciteit van 50 ton. Wij hebben jarenlange ervaring met mechanische montage en onderhoud van uiteenlopende machines en apparaten.

Rothi beschikt over verschillende CNC draai- en freesbanken. Ook hebben wij diverse conventionele machines voor enkelstuks en eenvoudige producten, waarvoor CNC-instellen niet de beste oplossing is. Deze machines zijn ook zeer geschikt voor revisie en aanpassingen.

Op onze lasafdeling staan diverse machines voor uiteenlopende opdrachten. De volledige machinelijst kunt u hieronder zien. Uiteraard investeert Rothi continu in nieuwe productiemachines.

Machinelijst - Draaibanken

 

Victor V-turn CNC draaibank

Deze draaibank heeft een slag van X Ø300mm en Z 500mm en is voorzien van een automatische gereedschapsturret zodat er met meerdere gereedschappen geprogrammeerd kan worden.

 

 

SMEC SL2500M CNC draaibank

Deze draaibank heeft een slag van X Ø300mm en Z 500mm en is voorzien van een automatische gereedschapsturret en aangedreven gereedschap (zodat er met meerdere gereedschappen geprogrammeerd kan worden). Deze machine is erg nauwkeurig en kan tevens kleine boor en freeswerkzaamheden uitvoeren door de optionele aangedreven gereedschappen.

 

 

Doosan puma 400LC CNC draaibank

Deze machine heeft een slag van X Ø530mm met een lengte van Z 2000mm en een doorlaat van Ø165mm hierdoor kunnen we ook langere lengtes oppakken (in overleg) deze machine is recent om de productiemogelijkheden uit te breiden bij grotere/langere producten. Deze machine is gekoppeld aan een zware motor met veel koppel zodat we efficiënt veel materiaal kunnen verwijderen. En door de automatische toolwisselaar kunnen er 12 gereedschappen geprogrammeerd worden.

 

 

Narvik CD 460 S conventionele draaibank

Deze draaibank heeft een slag van X Ø250mm en Z 1000mm, en is veel in gebruik omdat de vraag naar kleine enkelstuks producten groot is.

 

 

Huvema conventionele draaibank

Deze draaibank heeft een slag van X Ø220mm en Z 1500mm, sterke conventionele draaibank.

Machinelijst - Freesbanken

Al onze CNC freesbanken zijn uitgerust met het nieuwste CAD/CAM pakket en maken o.a. gebruik van Heidenhain besturing zodat we zelfs de meest uitdagende producten kunnen produceren d.m.v stepfiles van de klant zelf.

 

Bridgeport GX1000 CNC freesbank

Deze machine heeft een slag van X=1000mm, Y=540mm en Z=640mm en is voorzien van een toolwisselaar met ruimte voor 30 gereedschappen. Dankzij de nauwkeurige linialen en kan er met hoge precisie gewerkt worden. Dankzij 20 bar interne koelingsdruk en 12.000 toeren spindel wordt er op een efficiënte manier geproduceerd.

 

Bridgeport VMC800 CNC freesbank

Deze machine heeft een slag van X=800mm, Y=500mm en Z=600mm en is voorzien van een toolwisselaar met ruimte voor 21 gereedschappen.

 

Mikron WF21C CNC freesbank

Deze machine heeft een slag van X=500mm, Y=350mm en Z=400mm. Dit is een veelzijdige machine door de mogelijkheid om de kop onder een hoek te zetten. Hierdoor kunnen kopse kanten van strippen of grote producten bewerkt worden.

 

Robodrill d21lib5 CNC Freesbank

Deze machine heeft een slag van X=700mm, Y=400mm en Z=330mm en is voorzien van een toolwisselaar met ruimte voor 21 gereedschappen. Deze machine is extreem snel dankzij moderne besturing en techniek. Deze machine is uitgevoerd met 24.000 toeren spindel hiermee kunnen wij de kleinste frezen inzetten voor een breder scala aan productie mogelijkheden.

 

SMEC MCV500 CNC Freesbank + 4e as

Deze machine heeft een slag van X=1050mm, Y=540mm en Z=540mm en is voorzien van een toolwisselaar met ruimte voor 30 gereedschappen. Deze machine is uitgerust met een 12.000 toeren spindel, 30bar interne koeling om zo efficiënt producten te kunnen produceren. Tevens is deze machine uitgerust met 4e as welke ook volledig simultaan geprogrammeerd kan worden.

 

Sachman CNC bedfreesbank

Deze machine heeft een slag van X=2500mm, Y=800mm en Z=950mm en dankzij verdraaibare kop maakt deze machine een veelzijdige machine voor de grotere en langere producten omdat hier ook geen beperking is vanwege de open machine en dus wat kunnen uitbouwen.

 

Intos FNGJ 40 conventionele freesbank

Deze machine heeft een slag van X=600mm, Y=400mm en Z=400mm en dankzij verdraaibare kop maakt deze machine een veelzijdige machine en ideaal voor enkelstuks producten.

Overige productie mogelijkheden

 

Zagen

 

Mep halfautomatische Lintzaag

Rothi heeft een grote voorraad materiaal om klanten zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien van uw gewenste product. Dankzij deze lintzaag met een maximale zaagafmeting 250x250mm en automatische aanvoer kunnen wij halffabricaten snel zagen om verder bewerkt te kunnen worden.

 

Lassen en constructiewerk

 

Diverse TIG, MIG-MAG lasapparaten

 

Zetten op zetbank 320 Ton

 

Hydraulische Pers tot 300 Ton

 

Brootsen en steken van spiebanen.

Verhuizing

In het najaar van 2017 zijn wij, samen met onze zusterbedrijven Consmea & KTB Machinery, verhuisd naar ons nieuwe pand in Hattemerbroek. Wij beschikken nu gezamenlijk over een grotere productieruimte van in totaal 4.800 m² met een maximum hijscapaciteit van 50 ton.