Consmema Rothi KTB - 10

Werken bij Rothi

The Machinery Group gaat voor goud!

Altijd in beweging

Hey daar! Wij zijn The Machinery Group en wij houden van uitdagingen. Al bijna een eeuw lang realiseren we complexe metaaluitdagingen en innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers in de prefab beton, maakindustrie, machinebouw en metaalwerken, on-en offshore en onderzoekswereld. En weet je wat? We zijn nog lang niet klaar!

Familiegevoel en humor

Wij hebben het karakter van een familiebedrijf, waar een gezonde dosis humor altijd aanwezig is. Betrokkenheid, innovatie, vakmanschap en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. We werken elke dag met passie en plezier aan innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten.

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Hou jij van echte uitdagingen? Stap dan aan boord om ons mee te helpen duurzame werken te bouwen voor de wereld van morgen! Kies voor The Machinery Group en laten we samen successen realiseren! We staan niet stil en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te groeien en ons vakmanschap verder te ontwikkelen.

Benieuwd naar wat we allemaal doen? Neem eens een kijkje op onze website of stuur ons een berichtje. We horen graag van je en wie weet werk jij binnenkort samen met ons aan de meest uitdagende en innovatieve projecten!

Over ons

Rothi is een dynamisch en groeiend bedrijf. We werken doorlopend aan de meest uitdagende projecten voor verschillende klanten. Onze opdrachten komen bijvoorbeeld van onderzoeksinstellingen, machine- en apparatenbouwbedrijven, maakindustrie, de prefab (beton)industrie en de on- en offshoresector. Dat vraagt om creativiteit en innovatie en dat is precies wat wij onze klanten bieden.

Wat kunnen wij jou bieden?

Door de diversiteit aan werk en de ruime opleidingsmogelijkheden kun je je bij ons ontwikkelen tot een echte allrounder óf specialist. Bekijk de vacatures hieronder of klik hier en stuur een open sollicitatie!

Is dit jouw nieuwe werkplek?

Word jij onze nieuwe Zager/Logistiek Medewerker?

11 december 2023

Hey daar, fijn dat je geïnteresseerd bent in ons bedrijf! Wie zijn wij? Wij zijn Rothi BV, een machinefabriek met ongeveer 15 goed opgeleide en zelfstandige medewerkers. Wij zijn specialist op het gebied van verspaning van enkel stuks tot kleine series max. ± 150 stuks, onderhoud en reparatie, machinebouw, engineering en klein constructiewerk, en veelal actief in de volgende branches:…

Lees verder

Word jij onze nieuwe Allround CNC draaier/Verspaner bij Rothi BV?

11 december 2023

Hey daar! Ben jij een CNC draaier/verspaner die graag zijn/haar technische skills inzet en verder ontwikkelt? Wil jij werken in een groeiend bedrijf met een gezellig team en veel kennis van zaken? Dan hebben wij bij Rothi BV een plek voor jou! (meer…)

Lees verder
Heeft u vragen, of interesse in één van de vacatures?