Consmema Rothi KTB - 10

Werken bij

Uitdagende projecten

Rothi is een dynamisch en groeiend bedrijf. Samen met de collega’s van Consmema en KTB Machinery werken we aan de meest innovatieve projecten voor verschillende opdrachtgevers in diverse industrieën. Dit doen we vanuit ons pand langs de A28 in Hattemerbroek.

Wat kunnen wij jou bieden?

Je kunt je bij ons ontwikkelen tot een echte allrounder of specialist. Door de diversiteit aan werk en de ruime opleidingsmogelijkheden is hier alle ruimte voor. Bekijk de vacatures hieronder of stuur een open sollicitatie!

Door de diversiteit aan werk en de ruime opleidingsmogelijkheden kun je je bij ons ontwikkelen tot een echte allrounder óf specialist. Bekijk de vacatures hieronder of klik hier en stuur een open sollicitatie!

CNC-frezer

13 juli 2021

Uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden Ben je ‘klaar’ met het standaard, repeterende werk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een groeiend en innovatief bedrijf? Dan is Rothi het bedrijf voor jou. Kijk ook eens op onze website www.rothi.nl. Rothi is onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van Consmema en KTB Machinery. Vanuit ons nieuwe pand op het industrieterrein H2O in…

Lees verder
Heeft u vragen, of interesse in één van de vacatures?