Consmema Rothi KTB - 10

Werken bij

Uitdagende projecten

Rothi is een dynamisch en groeiend bedrijf. Samen met de collega’s van Consmema en KTB Machinery werken we aan de meest innovatieve projecten voor verschillende opdrachtgevers in diverse industrieën. Dit doen we vanuit ons pand langs de A28 in Hattemerbroek.

Wat kunnen wij jou bieden?

Je kunt je bij ons ontwikkelen tot een echte allrounder of specialist. Door de diversiteit aan werk en de ruime opleidingsmogelijkheden is hier alle ruimte voor. Bekijk de vacatures hieronder of stuur een open sollicitatie!

Door de diversiteit aan werk en de ruime opleidingsmogelijkheden kun je je bij ons ontwikkelen tot een echte allrounder óf specialist. Bekijk de vacatures hieronder of klik hier en stuur een open sollicitatie!

Allround CNC Frezer/Verspaner (32-40 uur per week)

15 februari 2023

Wil jij veel variatie en uitdagend werk? Kom dan werken bij Rothi Machining te Hattemerbroek! OVER ONS Rothi is allround specialist in draai-, frees-, las- en revisiewerk en levert hoogwaardige machineonderdelen, constructiewerk en complete modules. Met onze in totaal 15 medewerkers zijn wij specialist in verspanende bewerkingen en assemblage voor productiemachines in diverse sectoren. We voeren tevens onderhouds-, revisie- en…

Lees verder
Heeft u vragen, of interesse in één van de vacatures?