Consmema Rothi KTB - 24

Word jij onze nieuwe Allround CNC draaier/Verspaner bij Rothi BV?

Terug naar overzicht
11 december 2023

Hey daar! Ben jij een CNC draaier/verspaner die graag zijn/haar technische skills inzet en verder ontwikkelt? Wil jij werken in een groeiend bedrijf met een gezellig team en veel kennis van zaken? Dan hebben wij bij Rothi BV een plek voor jou!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor alle draaiorders van ons bedrijf. Je programmeert de CNC draaimachine en je bent vrij om je eigen werkwijze toe te passen. We waarderen initiatief en creativiteit, dus durf vooral je eigen draai te geven aan de werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Stel je voor, je bent een vakman in de wereld van CNC draaien en verspanen. Je weet precies hoe je een technische tekening ontcijfert en je handen jeuken om aan de slag te gaan. Je hebt een relevante MBO opleiding onder de riem of je bent bereid deze te behalen. En dat is nog maar het begin. Je bent een doener, iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt een proactieve houding en schrikt niet terug voor een uitdaging. Je hebt al wat ervaring opgedaan in de metaalbranche, minimaal een jaar zou fijn zijn. En dan is er nog het Fanuc besturingssysteem. Misschien ken je het al, misschien nog niet. Maar dat maakt niet uit. Want je bent bereid om het te leren, om je skills naar een hoger niveau te tillen. Want dat is wie jij bent: een leergierige professional die altijd op zoek is naar verbetering. Als je nu denkt: ‘Ja, dit ben ik!’, dan willen we je graag ontmoeten. Want wij zijn op zoek naar iemand zoals jij: iemand die durft, die vooruit wil, die klaar is voor een nieuw avontuur in de metaalindustrie.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kun je rekenen op een salaris tussen de € 2.800 en € 3.500 per maand bij een fulltime contract. Vrijdag om 12.45 uur al weekend! Maandag t/m donderdag werken we wat langer door. Daarnaast bieden we je een contract van 12 maanden, dat na gebleken geschiktheid omgezet wordt in een vast contract. Samewerking in een sociaal en gezellig team met veel kennis van zaken, En natuurlijk zijn er ook secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfeesten, een collectieve zorgverzekering, flexibele werkuren, een kerstpakket, de mogelijkheid tot promotie, pensioen en reiskostenvergoeding

Wie zijn wij?

Rothi BV is een onderdeel van de Machinery Group, zusterbedrijf van Consmema en KTB-Machinery. Vanuit ons pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek aan de A28 worden er door onze bedrijven diverse constructies, producten en turn-key projecten van A tot Z uitgedacht en uitgevoerd. We zijn een machinefabriek met ongeveer 15 goed opgeleide en zelfstandige medewerkers die gespecialiseerd zijn op het gebied van verspaning van enkel stuks tot kleine series max. ± 150 stuks, onderhoud en reparatie, machinebouw, engineering en klein constructiewerk.

Enthousiast?

Hebben we je interesse gewekt? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren voor uiterlijk 31 augustus 2023. Maak je interesse kenbaar via administratie@rothi.nl en wie weet drinken we binnenkort vrijblijvend een kopje koffie om elkaar te leren kennen. In verband met het zomerverlof zullen we uiterlijk week 36 contact opnemen met alle geïnteresseerden.

Consmema Rothi KTB - 35