Consmema Rothi KTB - 24

Word jij onze nieuwe Zager/Logistiek Medewerker?

Terug naar overzicht
11 december 2023

Hey daar, fijn dat je geïnteresseerd bent in ons bedrijf!

Wie zijn wij?

Wij zijn Rothi BV, een machinefabriek met ongeveer 15 goed opgeleide en zelfstandige medewerkers. Wij zijn specialist op het gebied van verspaning van enkel stuks tot kleine series max. ± 150 stuks, onderhoud en reparatie, machinebouw, engineering en klein constructiewerk, en veelal actief in de volgende branches: Algemene machine- en apparatenbouw, tabaksverwerkende industrie, bandenproductie industrie, procesindustrie en voedings- en levensmiddelenindustrie en een onderdeel van de Machinery Group. Samen met onze zusterbedrijven Consmema en KTB-Machinery bedenken en voeren we diverse constructies, producten en turn-key projecten van A tot Z uit. En dat allemaal vanuit ons pand op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek aan de A28. Klinkt goed, toch?

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe Zager/Logistiek medewerker heb je een verantwoordelijke en gevarieerde baan. Je zorgt ervoor dat de materialen klaar zijn om bewerkt te worden op onze conventionele en CNC gestuurde machines. Dit doe je door de materialen te zagen en gereed te maken voor de verspaners. Ook ben je verantwoordelijk voor de transporten die regelmatig moeten gebeuren. En soms sta je zelf ook achter een machine als operator. Kortom, een functie waarin je je niet snel zal vervelen!

Wie zoeken wij?

We zoeken een collega die flexibel is en goed kan samenwerken. Je hebt inzicht in de processen en bent alert op mogelijke verbeteringen. Een MBO 2 werk- en denkniveau is een must, net als een rijbewijs B. Heb je kennis van de metaalbranche? Dat is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Want als je de kennis nog niet hebt, dan leren wij het je graag!

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt een goed salaris, afhankelijk van je kennis, tussen de € 2.100,00 en € 3.100,00. Vrijdag om 12.45 uur al weekend! Maandag t/m donderdag werken we wat langer door. Daarnaast bieden we je een contract van 12 maanden, dat na gebleken geschiktheid omgezet wordt in een vast contract. Samewerking in een sociaal en gezellig team met veel kennis van zaken, En natuurlijk zijn er ook secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfeesten, een collectieve zorgverzekering, flexibele werkuren, een kerstpakket, de mogelijkheid tot promotie, pensioen en reiskostenvergoeding

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Top! We nodigen je van harte uit om te solliciteren uiterlijk voor 31 augustus 2023. Maak je interesse kenbaar via administratie@rothi.nl of bel Gert op telefoonnummer 0578696844. We kijken uit naar je reactie! In verband met het zomerverlof zullen we uiterlijk week 36 contact opnemen met alle geïnteresseerden.

Logistiek medewerker zager